Training Onderzoekend en Ontwerpend leren

Talent in Zicht biedt in samenwerking met de Pabo Zeeland de interactieve training:

Kennismaken met Onderzoekend en Ontwerpend leren

Hoe komt het dat het gras groen is? Hoeveel sterren zijn er eigenlijk? Wat is een fossiel? Hoe bouw je een sterke brug zonder spijkers? Leerlingen in het basisonderwijs zitten boordevol vragen, ze zijn nieuwsgierig én creatief en willen op ontdekkingstocht naar antwoorden. Elk kind heeft op zijn eigen manier talent voor wetenschap en techniek.

Door onderzoekend leren met vertrouwen toe te passen, kunnen uw leerlingen een betrokken, ondernemende en nieuwsgierige houding ontwikkelen en vasthouden. De leerkracht maakt het verschil! Ontwikkel uw vertrouwen in het toepassen van wetenschap en technologie

Na afloop van de scholing bent u in staat uw leerlingen te inspireren en te ondersteunen bij hun eigen onderzoek en ontwerpprocessen in het kader van wetenschap en techniek.

De training biedt een praktische en leuke scholing gericht op kennis, kunde en praktische vaardigheden. Onderzoekend leren, ontwerpend leren,  wetenschap en techniek gekoppeld aan creativiteit en nieuwsgierigheid, inhoudelijke wetenschappelijke kennis opdoen en veel toepassing in de praktijk.

Locatie: HZ in Vlissingen

Duur: 3 bijeenkomsten van  3 uur

Data: Start in overleg, de training gaat door vanaf 8 aanmeldingen.  NB: De training kan ook op de eigen school verzorgd worden vanaf 4 personen!

Voor: Leerkrachten

Door: Walter Ivens en/of Carlien Nijdam, HZ

Prijsklasse : Van € 100,– tot € 200,–.  Subsidie van 75% mogelijk via professionaliseringsregeling.

Meer informatie of aanmelden: Mail naar info@talentinzicht.eu of w.ivens@hz.nl